Διαγραφή του λογαριασμού Certyneo και των δεδομένων σας
Τελευταία ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2026
Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας Certyneo οποτεδήποτε, από την κινητή εφαρμογή ή τον ιστότοπο. Αυτή η σελίδα εξηγεί τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, τι συμβαίνει στα δεδομένα σας και πώς να υποβάλετε αίτημα εάν δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε.
1. Διαγραφή του λογαριασμού σας από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο
Η διαγραφή πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά, από τον συνδεδεμένο χώρο σας:
- Ανοίξτε Ρυθμίσεις › Λογαριασμός, στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Διαγραφή του λογαριασμού μου».
- Πληκτρολογήστε τη φράση επιβεβαίωσης που ζητείται, στη συνέχεια τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν συνδεθείτε με Google ή Microsoft, δεν σας ζητείται κωδικός πρόσβασης: το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης παίζει αυτό τον ρόλο.
- Σας στέλνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης στη διεύθυνση του λογαριασμού σας. Ο σύνδεσμος που περιέχει είναι έγκυρος για 24 ώρες. Όσο δεν κάνετε κλικ σε αυτό, το λογαριασμό σας παραμένει ενεργό.
- Κάντε κλικ στο σύνδεσμο, στη συνέχεια στο «Μόνιμη διαγραφή». Η διαγραφή ισχύει αμέσως: αποσυνδέεστε από όλες τις συσκευές σας και δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με αυτήν τη διεύθυνση.
Πριν ξεκινήσετε
Η διαγραφή δεν μπορεί να ξεκινήσει εφόσον ο λογαριασμός σας έχει ενεργή πληρωμένη συνδρομή, έγγραφα σε αναμονή υπογραφής ή ένα χώρο εργασίας του οποίου είστε ιδιοκτήτης και έχει άλλα μέλη. Ακυρώστε πρώτα τη συνδρομή, περιμένετε ή ακυρώστε τις υπογραφές σε εξέλιξη και μεταβιβάστε την ιδιοκτησία του χώρου. Η οθόνη διαγραφής σας δείχνει με ακρίβεια τι απομένει να ρυθμιστεί.
Η διαγραφή είναι μόνιμη και δεν ακολουθείται από περίοδο ανάκλησης: μόλις κάνετε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης, ο λογαριασμός δεν μπορεί να επαναφερθεί.
2. Τι διαγράφεται, τι διατηρείται και γιατί
Τι διαγράφεται
Τα προσωπικά σας δεδομένα ανωνυμοποιούνται κατά την επιβεβαίωση: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, εταιρεία, θέση, φωτογραφία προφίλ και λογότυπο, αποθηκευμένη υπογραφή, κωδικός πρόσβασης και δικαυθεντικοποίηση, συνδέσεις Google ή Microsoft, κλειδιά πρόσβασης και αυτόματες ειδοποιήσεις, καθώς και οι συνδέσεις με υπηρεσίες τρίτων που είχατε συνδέσει. Κανείς δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί σε αυτό το λογαριασμό ούτε να σας αναγνωρίσει από ό,τι απομένει.
Τι διατηρείται
Τα υπογεγραμμένα έγγραφα και η απόδειξη της υπογραφής τους (ποιος υπέγραψε, πότε και πώς) διατηρούνται 10 χρόνια μετά την υπογραφή, όπως απαιτείται από τον κανονισμό eIDAS και τον Αστικό Κώδικα: αποδεικνύουν για όλα τα άτομα που υπέγραψαν, όχι μόνο για εσάς. Τα τεχνικά δεδομένα (αρχεία συνδέσεων) διατηρούνται για το πολύ 12 μήνες. Αυτές οι διατηρήσεις προβλέπονται από το RGPD (άρθρο 17, παράγραφος 3) όταν υπάρχει νόμιμη υποχρέωση.
Αυτά τα έγγραφα δεν φέρουν πλέον το όνομά σας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο προφίλ σας: διατηρείται μόνο η απόδειξη υπογραφής, όπως έχει καθοριστεί τη στιγμή της υπογραφής.
3. Αίτημα διαγραφής χωρίς πρόσβαση στο λογαριασμό σας
Εάν δεν μπορείτε πλέον να συνδεθείτε (χαμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεπίληπτο λογαριασμό), γράψτε μας στη privacy@certyneo.com, κατά προτίμηση από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό. Αναφέρετε τη διεύθυνση του λογαριασμού που θα διαγραφεί. Μπορούμε να σας ζητήσουμε ένα στοιχείο που να επαληθεύει ότι είστε ο κάτοχός του, στη συνέχεια επεξεργαζόμαστε το αίτημα εντός της προθεσμίας που προβλέπεται στο RGPD και σας επιβεβαιώνουμε ηλεκτρονικά μόλις ολοκληρωθεί η διαγραφή.
4. Για περισσότερες πληροφορίες
Η λεπτομέρεια των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, των διάρκειών διατήρησής τους και των άλλων δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, διόρθωση, φορητότητα, αντίρρηση) βρίσκεται στην πολιτική απορρήτου.
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας ή των δεδομένων σας, γράψτε μας στο privacy@certyneo.com.